Министерство на здравеопазването

Регионална здравна инспекция - Стара Загора

Актуални новини

На вниманието на всички лекари – относно ИСКМЕ

Информационната система за контрол на медицинската експертиза е достъпна на електронен адрес: https://ibd.mh.government.bg/account/login

Данните и документите, които се въвеждат в системата в процеса на освидетелстване/преосвидетелстване следва да се въвеждат в системата на посочения в настоящия мейл електронен адрес, а не в тестовата среда. Издадените направления следва да се въвеждат в системата на посочения в настоящия мейл линк. Данните от тестовата среда не се прехвърлят в реалната такава.

В тази връзка всички въведени в тестовата среда реални данни и документи за направления, ЛКК и други, следва да ги въведете в реалната среда на посочения по-горе линк в най-кратки срокове!

Заповед на директора на РЗИ - Стара Загора, с която се въвеждат допълни мерки за борба срещу COVID-19

Директорът на Регионална здравна инспекция - Стара Загора издаде заповед, с която се въвеждат доълнителни мерки на територията на област Стара Загора. До 30 октомври кметове на общини и ръководителите на съответните лечебни заведения трябва да разкрият кабинети за пробонабиране на материал за PCR изследване за COVID-19.

Виж пълния текст...

Прессъобщение

Безплатното поставяне на силанти при децата от 5 до 9 години

Виж пълния текст...

Съобщение

Регионална здравна инспекция – Стара Загора обявява ТЪРГ с тайно наддаване за продажба на движими вещи - частна държавна собственост.

Виж пълния текст...

Важно съобщение

Уважаеми, потребители!

Уведомяваме Ви, че поради проблем с пощенския сървър на РЗИ – Стара Загора, до отстраняване на проблема може да изпращате писма на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.,

Благодарим за разбирането!

Международен ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН!

През месец май се отбелязва Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН.
В България Международният ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН се отбелязва от 1992 година. Тази година инициативата ще премине под мотото: „ХИВ – помним, действаме, продължаваме”.

Виж пълния текст...

Copyright © 2011-2020 г. Регионална здравна инспекция - Стара Загора. Всички права запазени.