Регионална здравна инспекция - Стара Загора

Министерство на здравеопазването

Сайтът е в процес на обновяване и изпълване със съдържание. Възможно е някои от линковете да не съдържат все още информация. Благодарим за разбирането!

POSterminal

Уведомяваме Ви, че считано от 16.10.2017г. РЗИ – Стара Загора предлага нова форма за разплащане – извършване на картови плащания чрез ПОС терминално устройство, съгласно чл.4 от Закона за ограничаване на плащанията в брой.

Видовете банкови карти, с които се осъществяват разплащанията чрез ПОС терминално устройство са указани със стикер в Деловодството на инспекцията.

В РЗИ – Стара Загора бяха връчени наградите „Без граници”

Сдружение „Свят без граници" раздаде за пета поредна година своите награди „Без граници". Те са за хора, работещи в подкрепа на малцинствените групи и се връчват на 8 април – Международния ден на ромите, ден след Деня на здравния работник – 7 април. Областният управител Гергана Микова връчи наградата в категорията „Лекар на общността", в която е отличен д-р Светлан Михайлов.

„Медицински лица на общността“ са патронажните сестри Теменужка Иванова и Желина Михайлова, които получиха отличията от директора на РЗИ – Стара Загора д-р Златина Нанева и началника на отдел „Здравеопазване и социални дейности“ в Община Стара Загора д-р Антония Тодорова. „Студент на общността“ е Кръстьо Минков, който е първокурсник в специалност „Медицина“ на Тракийски университет. Момчето се насочва към нея след завършване на специалност „Рехабилитация“ в Медицински колеж в Пловдив. Кореспондентският екип на Нова телевизия – репортерът Георги Манев и операторът Делян Тенев получиха приза „Лоялна медия към общността“. С грамота беше удостоен и сайтът dolap.bg. Председателят на УС на сдружение „Свят без граници“ удостои с грамоти за дългогодишно успешно партньорство и сътрудничество кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, областния управител Гергана Микова, заместника ѝ Петя Чакърова, директора на РЗИ – Стара Загора д-р Златина Нанева, обществения посредник Надежда Чакърова – Николова и Тракийски университет.

nagradi 1

Copyright © 2011-2016 г. Регионална здравна инспекция - Стара Загора. Всички права запазени.