Регионална здравна инспекция - Стара Загора

Министерство на здравеопазването

Сайтът е в процес на обновяване и изпълване със съдържание. Възможно е някои от линковете да не съдържат все още информация. Благодарим за разбирането!

POSterminal

Уведомяваме Ви, че считано от 16.10.2017г. РЗИ – Стара Загора предлага нова форма за разплащане – извършване на картови плащания чрез ПОС терминално устройство, съгласно чл.4 от Закона за ограничаване на плащанията в брой.

Видовете банкови карти, с които се осъществяват разплащанията чрез ПОС терминално устройство са указани със стикер в Деловодството на инспекцията.

УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович” ЕАД – Стара Загора ще оказва консултативна и методична помощ на Многопрофилната болница за активно лечение "Св. Пантелеймон" в Ямбол


УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович” ще оказва консултативна и методична помощ на Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Пантелеймон” в Ямбол. Договорът между двете болници беше подписан на 10 май от бордовете на директорите.

Специалисти от Университетската болница в Стара Загора ще осъществяват консултации и лечение на пациенти в Ямбол, в отделения, в които липсват съответните лекари, по предварително изготвен график. При нужда, те ще бъдат транспортирани в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович”.

 

Copyright © 2011-2016 г. Регионална здравна инспекция - Стара Загора. Всички права запазени.