Регионална здравна инспекция - Стара Загора

Министерство на здравеопазването

Сайтът е в процес на обновяване и изпълване със съдържание. Възможно е някои от линковете да не съдържат все още информация. Благодарим за разбирането!

POSterminal

Уведомяваме Ви, че считано от 16.10.2017г. РЗИ – Стара Загора предлага нова форма за разплащане – извършване на картови плащания чрез ПОС терминално устройство, съгласно чл.4 от Закона за ограничаване на плащанията в брой.

Видовете банкови карти, с които се осъществяват разплащанията чрез ПОС терминално устройство са указани със стикер в Деловодството на инспекцията.

РЗИ - Стара Загора отбелязва 19.05.2019 г. - Международен ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН

Като част от дейностите на предстоящата Национална антиспин кампания, на 19.05.2019 г. - Международен ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН, РЗИ - Стара Загора, съвместно с Община Стара Загора, НПО „Свят без граници”, Превантивно-информационен център по зависимости, НПО „Самаряни” и БЧК, ще вземат участие с предоставяне на възможността за анонимно консултиране и безплатно изследване с бързи тестове за ХИВ на всички желаещи жители и гости на град Стара Загора.

Във връзка с това Мобилният консултативен кабинет на РЗИ - Стара Загора ще бъде разположен в парк “Митрополит Методий Кусев” (над ресторант „Кипарис”), на 19 май от 11:00 до 13:00 часа.

Каним всички желаещи да се възползват от услугите на КАБКИС 10. Ще бъдат раздавани здравно-образователни материали за сексуално предаваните инфекции.

Copyright © 2011-2016 г. Регионална здравна инспекция - Стара Загора. Всички права запазени.